I början av september år 2018 föreläste vi för drygt 200 personer, mestadels ungdomar på evenemanget “Unga Entreprenörer”. Under vår föreläsning tog vi upp allt från att att våga gå sin egen väg till vår gemensamma resa och hur allt med Apricity började.

Vi lyfte även upp vikten kring att nätverka, hur vi ser på personligt varumärke samt en hel del om sociala medier och marknadsföring. Det här var en aning annorlunda föreläsning än vad vi i vanliga fall gör, men något vi gärna gör igen.

Huvudbudskapet vi ville föra fram till ungdomarna var att tro på sig själva och att våga göra det som deras hjärtan brinner för, även om det kan innebära att det inte går hela vägen. När vi stod där på scenen och såg hur ungdomarna tog fram anteckningsblock för att skriva ner tankar kring vad vi pratade om fylldes vi båda med energi och värme. För oss känns det så stort att få uppmuntra, inspirera och peppa ungdomar till att våga gå sin egen väg och tro på vad de gör. Att ge dem verktygen de behöver för framtiden ser vi som en av våra främsta uppgifter.